Coronaviruset håller hela världen i ett järngrepp. Alla statsmän övertrumfar varandra med dramatiska åtgärder för att framstå som handlingskraftiga, så att de i ett senare skede av utvecklingen inte kan anklagas för passivitet. Forskare har under lång tid påtalat möjligheten av en pandemi, att det bara var en tidsfråga när den skulle inträffa. Men dessa varningar förklingade ohörda i bruset av ekonomiska besparingar t ex i sjukvården. Media har matat oss med horribla historier om brist på sjukhussängar och plats för uppställning, operationssalar som står tomma och inte kan användas på grund av penningbrist, en urusel personalpolitik och senast brist på sjukvårds- och skyddsutrustning. Vi måste se sanningen i vitögat – Corona-viruset är här för att stanna.

Intresserat? Klicka på länken eller klistra in länken i din webbläsare!

http://cnmmassage.se/wp-content/uploads/2020/04/Coronareflektioner-4.pdf