Vi vill önska alla en God Fortsättning på det nya året!

Mycket är ännu dolt i molnen, det gråsvarta diset som ingen kan genomskåda. Och tur är väl det att vi inte kan ta in det som kan hända eller skulle kunna hända. Framtidsoro är ju en mycket vanlig problematik och skapar många tillstånd som komplicerar människors hälsa. Vi som arbetar med CNM-massage vet att vi kan vända en negativ hälsout-veckling till en bättre väg framåt för klienten, under förutsättning att klienten vill vara delaktig i sitt eget tillfrisknande. Vi har särskilt under det gångna året fått höra av intresserade terapeuter att man efterlyser en intensivutbildning i CNM-massage eftersom man redan har anatomi och fysiologi i botten på en annan utbildning. Nu kan vi meddela att vi har utvecklat en form av intensivkurs som innehåller två kompendier och fyra fysiska dagar i Trollhättan. Instudering sker som tidigare via nätet och själva tentan är likaså förlagt till nätet. Kursen beräknas vara tillgänglig från mitten av februari månad 2022.

Klicka här; https://wp.me/a3SE73-Uy