Mänskligheten borde idag vara förskonad ifrån de alla flesta så kallade sjukdomar. Vi omger oss med en förträfflig vårdapparat, stor kunskap och kunnig personal. Tekniken ger oss dessutom stora möjligheter att förbättra överlevnaden med hjälp av spektakulära operativa ingrepp. Trots alla goda förutsättningar blir vi sjukare och sjukare, vårdsektorn går på knäna och ekonomin skenar iväg. Utfallet av den nu pågående pandemin är att vi har blivit för många, vi manipulerar,förgiftar och förändrar vår föda, vi förorenar vårt livsrum och inbillar oss att kemiska mediciner ska fixa det vi själva försummar. Därför ska vi gå igenom den mänskliga organismens förutsättningar att leva ett friskt liv. Det finns troligtvis inga sjukdomar utan att tarmproblem är inblandade!

Läs mera här: https://wp.me/a3SE73-Fl

Klistra in mig i din webbläsare!