Home » Blogg » Civilisationens paradoxer

 
 

Civilisationens paradoxer

 
 

Vaccinationer och immunförsvar

Vi matas ständigt med påståenden om att nyttan överstiger skadan, media beskriver verkligheten som ”hallelujabetonad” när någon aktör basunerar ut en nyhet. Okritiska hälsoreportrar övertrumfar varandra i skönmålningen av nya mediciner, vilket självklart förvillar allmänheten som inte orkar gå till grund och botten med alla kortsiktiga sanningar. Seriös information finns att tillgå, men handen på hjärtat, orkar du leta upp den och kritiskt granska sakinnehållet. Vi hoppas och tror att de som beskrivit verkligheten har gjort detta arbete åt oss. Så är självklart inte fallet!

Nyfiken? Läs mera här: Nyhetsbrev 5, civilisationens paradoxer

 

Inga kommentarer

Bli den förste att kommentera.

Kommentera