Home » Uncategorized » Hjälp för den pinsamma kroppen

 
 

Hjälp för den pinsamma kroppen

 
 

Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

”Droppen urholkar stenen, inte genom sin kraft, utan genom att ständigt falla.”

Belastning över tiden har samma effekt på kroppens delar som den fallande droppen på stenen. Värt att komma ihåg om man har för avsikt att undvika skador och hjälpa sin pinsamma kropp att hålla sig frisk. Hälsa är en färskvara som man varje dag måste förtjäna. Tyvärr inser inte den sjukvårdande professionen den stora ekonomiska vinsten i en förebyggande verksamhet. Tvärtom de stora pengarna ligger i att vårda det sjuka. Ingen av oss får den grundlggande informationen om fördelarna med att förstå kroppen och dess reaktioner, inte föräldrar, inte dagis- och skolpersonal och inte heller sjukvårdspersonal. De flesta av oss väntar på droppen som får bägaren att rinna över.

Nyfiken, läs här:

Möjlig hjälp för den pinsamma kroppen

 

Inga kommentarer

Bli den förste att kommentera.

Kommentera