Home » Blogg » Fakta och myter om blodtryck

 
 

Fakta och myter om blodtryck

 
 

Vad känner du till om uppkomsten av det Metabola Syndromet?

Det borde framstå för mina läsare att grundtanken bakom alla så kallade diagnostiserade hälsoproblem är att det inte finns några sjukdomar, enbart skador. Skador på cellnivå, i cellsystem eller organ är anledningar för kroppens symtomsättning. Symtomen behöver inte alltid avslöja vad som är fel, själva anledningen kan ligga långt ifrån de stället där reaktionen manifesteras. För att göra allting ännu mera komplicerat – den individuella tolkningen av upplevelser, leder oftast till subjektiva reaktioner mot fara eller hot (överlevnad). Forskning visar att till och med tvillingar som genetiskt ligger ganska nära varandra, kan tolka händelser olika och därför sätta varierande symtom för samma typ av påfrestning.

Intresserad, läs här: Myter o fakta om BT

 

Inga kommentarer

Bli den förste att kommentera.

Kommentera