Home » Hälsa » Skapa en god hälsa med hjälp av CNM

 
 

Skapa en god hälsa med hjälp av CNM

 
 

Din hälsa beror på händelser i ditt förflutna!

Först och främst vill vi önska alla våra läsare ett riktig bra 2017! Nästa steg är att få dig att fundera på din egen hälsa. Du är själv ansvarig för situationen i ditt liv och därmed kan du också påverka din hälsa på ett positivt sätt. Det påstår i alla fall Dr David Servan-Schreiber i sin bok ”Anticancer – ett nytt sätt att leva”. Boken är en fascinerande läsning om en forskares insikter efter egen allvarlig sjukdom. Enligt hans noggranna undersökningar kan man fastslå att du själv kan undvika uppkomsten av cancer eller andra civilisationssjukdomar, genom att tänka om vad du stoppar i dig eller vad du inte stoppar i dig. Han accepterar också sambanden mellan kropp och själ och medger att psykisk sjukdom kan påverka utvecklingen av sjukdomar. Min förhoppning är att vi kan stimulera ditt eget hälsoarbete under det nya året!

Ta dig tid och läs här!

skapa-en-god-halsa-med-hjalp-av-cnm-17-1

 

Inga kommentarer

Bli den förste att kommentera.

Kommentera